logo

Manual de utilizare telecomanda universala watson rc 9208. Universal Remote Control Code Finder

Manual de utilizare telecomanda universala watson rc 9208 Rating: 9,5/10 1646 reviews

Manual Utilizare RC Univers 7Aw

manual de utilizare telecomanda universala watson rc 9208

Daca aveti intrebari legate de telecomanda universala si programarea ei va stau la dispozitie. Observatii: Nu apasati butoanele in timpulschimbarii bateriilor pentru a nu sterge unele setari. Citeste si: Sper sa va fie de folos. La ce ar trebui sa fiu atent cand cumpar una universala? Ok, uite mai jos cum se seteaza o telecomanda universala pentru un televizor: Porneste televizorul. Vino pe site-ul companiei, pentru toata oferta noastra de boxe, difuzoare, aparatura audio de casa, auto, profesionala si lumini, componente electronice si de calculator.

Next

telecomanda universala watson RC9206

manual de utilizare telecomanda universala watson rc 9208

Universal Remote Control Code Finder Philips universal remote controls can operate audio and video devices of almost any brand. Va rugam sa cititi instructiunile de mai jos si sa le pastrati la indemana. Selectati modelul Ca sa aflati modelul aparatului dvs. Adica puteti verifica si restul butoanelor fara a iesi din modul cautare. Apasati orice buton pentru a inceta cautarea automata.

Next

Telecomanda universala Watson RC 9208

manual de utilizare telecomanda universala watson rc 9208

If not key is pressed in 10 seconds, the remote controller will leave setup mode automati-cally. Am luat o telecomanda universala SilverCrest de la cineva, am respectat instructiunile de setare si nu pot inchide sau deschide receiverul. This search tool can help you find the right Device Code for your equipment. If there is no blink, the digit is zero. Introduce i codul necesar func ionrii astfel: 1. Searchduringsearch1 Power on the device you want to control.

Next

Telecomanda universala chrome

manual de utilizare telecomanda universala watson rc 9208

Adic pute i verifica i restul butoanelor fr a iei din modul cutare. La mine a functionat acest tutorial de setare telecomanda universala. Gasiti acum telecomanda de care aveti nevoie! If the device works, turn to step 6. Toate bune si frumoase… ajung acasa deschid cutia cu telecomanda sa ma apuc de treaba… cand ce sa vezi: uitasem hartia cu instructiunile in targ. Note: In the process of setup, if you want to stop setup work, pls press device key. Punerea n func iune a telecomenzii Cuta i codul corespunztor mrcii aparatului respectiv. Cautare rapida Dupa ce ati setat de cateva ori si aparatul care doriti sa-l controlati tot nu fucntioneaza sau codul corect nu poate fi depistat pe lista, va rugam apelati la metoda cautarii rapide.

Next

Telecomanda universala chrome

manual de utilizare telecomanda universala watson rc 9208

Edited by edison21, 11 May 2011 - 18:47. Crezi ca m-ar ajuta o telecomanda universala ca cea descrisa de tine? Introduceti codul format din 3 cifre. Avem pentru tine si alte echipamente interesante! Note: Your remote model number is listed inside the battery compartment and or on the front of the remote. Acum aveam doua variante: ma imbrac si mai fac o tura pana in targ sau imi bat putin capul si caut pe net… varianta 2. Buna, ma poate informa si pe mine cineva cum sa activez o telecomanda Universala , am intructiunile dar nu e Numele de la DvD si televizor, Telecomanda e de la Astrell , si DvD-ul se numeste Listo , iar Televizorul De la Daevoo. Observa ii: Nu apsa i butoanele n timpul schimbrii bateriilor pentru a nu terge unele setri. Incercati daca butoanel de sau pe nu.

Next

Telecomanda.ro — Telecomenzi orice model!

manual de utilizare telecomanda universala watson rc 9208

Va oferim suport online in timp real pentru toate solicitarile dumneavoastra. La el acasa mi-a incercat pe toate dispozitivele si s-a auzit sunetul pe fronturi, pe celelalte motivand ca trebuie proghramat din comanda. Am cautat sa cumpar telecomanda originala dar nu se gaseste in Romania si de afara nu as cumpara. Quick Search After you have set up several times the device you want to control, it still does not work i. Poti sa o tii pentru invatarea telecomenzii universale care oricum nu va avea toate functiile daca ii bagi doar codul.


Next

Manual Utilizare RC Univers 7Aw

manual de utilizare telecomanda universala watson rc 9208

Daca nu este palpait, cifra este 0. Set Up Devices According to the brand code in the attached Device Code List, find out the code of the device that you want to control. Introduceti codul necesar functionarii astfel: 1. Dac majoritatea butoanelor nu func ioneaz, gsi i un alt cod i repeta i paii 1-5 pn cnd majoritatea butoanelor vor func iona normal. Nu am cartea si nici nu am avut-o vreodata.

Next

Telecomanda universala chrome

manual de utilizare telecomanda universala watson rc 9208

Auto Search 1 Power on the device you want to control. Si am cautat in instructiunile Telecomezi unversala dar nu imi da Sa ma activez Numele unde ar trebui sa fie coduriile, daca stie cineva sa imi spuna si Mie Multumesc. Am gasit pe cateva forumuri franturi despre cum programez telecomanda universala si am zis sa fac si un tutorial despre acest lucru, mai ales ca mi s-a parut extrem de simplu. Asta a foat ultimul pas legat de programarea unei telecomenzi universale. Am cumparat de curand un amplituner Sony de pe olx dar nu are telecomanda. Producatorii inscriptioneaza marca pe partea frontala a aparatului sau pe eticheta de pe spatele acestuia. Daca aparatul functioneaza mergeti la pasul 6.

Next